A „Neked MUNKA, nekem ÁLOM” egy viszonylag új program Magyarországon, amely lehetőséget nyújt fogyatékkal élő emberek és a munkáltatók kötetlen találkozójára egy nyílt nap keretében. A program Írországból indult a "Job Shadow Day" keretében, amely napon az érdeklődő fogyatékossággal élő emberek átélhetik és kipróbálhatják milyen is lehet az "álommunkájukban" dolgozni. A székesfehérvári nyílt nap idén a Fejér Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályán, a Fehér Patkó Lovasudvarban, a Sturcz Autó kereskedésben, a Hotel Platánban, a Bioritmus Kertészetben és a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban valósulhatott meg.

Mór Város Önkormányzatának Képviselő-testülete október 02-án, pénteken az Erzsébet téri Művelődési Házban adta át a Pro Urbe Emlékérmet a Katolikus Karitász Móri Csoportjának, amelyet a csoportvezető, Szabó Margit és önkéntes munkatársa, Beck Tiborné vettek át. Ugyanebben a kitüntetésben részesült a Családsegítő Alapítvány is.

Lassan egy hónapja járnak a gyerekek iskolába, bár a koronavírus járvány miatt a megszokottól kicsit eltérő módon. A járvány azonban nem befolyásolja azt a tényt, hogy sok család számára az iskolakezdés komoly kihívást jelent: a tanszerekre, iskolaszerekre költött pénz máshonnan fog hiányozni.

A bicskei karitászcsoport szeptember 13-án, vasárnap hálaadó szentmise keretében, egykori alapítójuk, Tóth Tamás atya jelenlétében ünnepelt. A szentmisében hálát adtak az elmúlt 15 évért, amely mozgalmas, örömökkel teli, de egyben nehéz út is volt. Az imát követően Burbela Gergely plébános atya bejelentette, hogy a mai naptól a karitászcsoport Szent Kalkuttái Teréz anya nevét fogja viselni.