AZ ALBA CARITAS HUNGARICA ALAPÍTVÁNY  INGYENES 38 ÓRÁS TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓS KÉPZÉST INDÍT 2019. JANUÁR 12. SZOMBATTÓL, EGYMÁST KÖVETŐ 4 SZOMBATI ALKALOMMAL 9.00 ÉS 15.00 ÓRA KÖZÖTT. HELYSZÍN: SZÉKESFEHÉRVÁR, SZENT ISTVÁN HITOKTATÁSI ÉS MŰVELŐDÉSI HÁZ (LISZT FERENC UTCA 1.)

AZ INTEGRÁCIÓ MINDENNAPI ÉLETÜNK RÉSZE, EZ A FOLYAMAT A BEILLESZKEDÉS, AMIKOR EGY EGYÉN EGY CSOPORT, VAGY EGY KÖZÖSSÉG RÉSZÉVÉ VÁLIK. EZT A JELENSÉGET JÁRJUK KÖRBE KISCSOPORTOS TRÉNINGEINKEN. A KÉPZÉSI PROGRAM CÉLJA, HOGY FEJLESSZE A RÉSZTVEVŐK SZOCIÁLIS ALAPKÉSZSÉGEIT, FELHÍVJA A FIGYELMET A SZEGÉNYSÉGRE, A TÁRSADALMI ÉS MUNKAERŐ-PIACI HÁTRÁNYOKRA, VALAMINT A KÖZÖSSÉGI ÉS EGYÉNI SZINTŰ TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ FELTÉTELEINEK MEGTEREMTÉSÉRE, ANNAK FONTOSSÁGÁRA. CÉLUNK, HOGY A RÉSZTVEVŐKET OLYAN KOMPETENCIÁKKAL RUHÁZZUK FEL, MELYEK ALKALMAZÁSÁVAL AKÁR A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ EMBEREK ÉLETLEHETŐSÉGEIN IS JAVÍTHATNAK.


Ha úgy érzed, nehezen ismerkedsz...

Ha nem kezdeményezel beszélgetéseket...

Ha nem találod a közös hangot a kollégákkal, ismerősökkel...

Ha jobban és nyitottabban szeretnél beszélgetni...

Ha előítéleteid vannak...

Ha egyszerűen érdekel…


Gyere el az ingyenes tréningünkre!

A sorozat végén megfelelt minősítés esetén a résztvevő megkapja a képzést teljesítését igazoló Tanúsítványt.
Jelentkezés és bővebb információ az alábbi email címen és telefonszámon 2019. január 09 –ig.

Telefon:.:06/30 7034472, 06/30 4301618
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képzés az EFOP 1.3.5-16-2016 pályázat keretén belül valósul meg.