Néhány nappal karácsony előtt tartottuk, a karitász által támogatott fogyatékkal élőkkel – vagy ahogyan mi szoktuk mondani, a különleges képességű fiatalokkal – közös karácsonyi ünnepségünket. Az ünnepségre a Szent Kristóf Házban került sor, ahová az érintett fiatalokon kívül, meghívtuk a szülőket, hozzátartozókat, önkéntes segítőket, karitász munkatársakat és minden olyan támogatót, akik az év során segítették a fiatalok életét.

A program első részében a fiatalok ajándékozták meg a jelenlévőket énekekkel, versekkel, színdarabokkal, amelyekben megmutathatták értékeiket, különleges kincseiket, nyitottságukat, őszinteségüket. Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindenkit elvarázsoltak, meghatottak és örömkönnyekre fakasztottak az előadások.

A program következő részében személyesen  köszöntöttük és köszöntük meg a támogatók, önkéntesek munkáját, megajándékozva őket a fiatalok által készített dísztárgyakkal.

Ezután a szülők mondhatták el gondolataikat és fejezhették ki köszönetüket a munkatársak, támogatók felé.

A program zárásaként, közös szeretetvendégséget tartottunk, melyhez a jelenlévők hozták a sok finomságot, és persze önmagukat, hiszen ekkor volt alkalom egymás jobb megismerésére, személyes beszélgetésekre.

A rendezvényen közel 100 fő vett részt.