Nappali intézményünk Székesfehérváron és vonzás körzetében a családjukban élő, különböző fogyatékos személyek nappali ellátását biztosítja. Lehetőséget teremt a közösségi együttlétre, a társadalomba történő be-, illetve visszaintegrálódásra, személyes kapcsolatok kialakítására. A biztonságos, elfogadó légkörben lehetőség nyílik képességeik kipróbálására, kiteljesítésére, értelmes és hasznos munkavégzésre. A nyújtott szolgáltatás az általános szociális ellátórendszerben a fogyatékkal élők teljesebb életét, a nagyobb közösségekhez való tartozást, az önellátó képesség fejlesztését, az egészségügyi, szociális, mentális és munka rehabilitáció alapjait biztosítja az ellátásban résztvevők számára.
Intézményünk látogatottság jelenleg eléri a 100%-ot, vagyis az engedélyezett 25 főt. Az idejáró fiatalok 22-43 év közötti életkorúak, akik iskolai képzéseiket már befejezték, de nem sikerült munkát, biztonságos közösséget találniuk. Jelenleg több a fiú, de sok kedves lány is tartozik közénk. Nagyon különböző családi és szociális háttérrel rendelkeznek, ami speciális figyelmet, gondoskodást, néha más segítési formákat igényel tőlünk.
A fogyatékossági kategóriákat tekintve is sokféle a közösségünk, hiszen látássérült, mozgásában akadályozott (kerekes-székes), értelmileg akadályozott, beszédében akadályozott, autista, halmozottan sérülteket segíthetünk a mindennapokban. A különböző nehézségekből adódóan eltérő az ellátási igényük, így van, akinek a biztonságos szerető légkört kell megteremtenünk, az elfogadást és a szeretetet, de van, akinek ezen felül a tisztálkodásban, étkezésben, tisztába tevésben, állandó felügyeletben, kísérésben kell közreműködnünk. Mivel a jelentkezők közül nem válogattuk ki, a "könnyű" eseteket, igazi kihívást jelent a szakembereknek a feladat. Erősít bennünket, amikor látjuk milyen öröm a fiatalnak és az egész családjának, hogy végre nem elutasításban, hanem elfogadásban, befogadásban van része.