Segíthetünk?

Egyházmegyei Karitász / Segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Fontosnak tartjuk, hogy bizalommal fordulhassanak hozzánk a segítséget kérők és egyéni megoldást találjunk mindenki számára. Ügyfélfogadási időben munkatársaink szívesen állnak ügyfeleink szolgálatára, legyen szó akár lelkigondozói beszélgetésről, akár krízishelyzet megoldásáról.

Azt gondoljuk, hogy a személyes kapcsolat lehet az alapja bármiféle gyümölcsöző együttműködésnek, így a segítséget kérő a lakóhelye szerinti legközelebbi plébániai karitászcsoporthoz fordulhat problémájával a leghatékonyabb segítségnyújtás reményében. Ezekkel az önkéntes csoportokkal a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász szoros együttműködésben áll.

 

p

Segélyprogramjainknál látható, hogy a segítségnyújtás igén széleskörű lehetőségeit próbáljuk megragadni. Minden szerdán és pénteken 9.30 és 11.30 között ingyenes pékáru- és ruhaosztást végzünk a hajléktalanok között. Karitászboltunkban pedig nagyon kedvezményes áron lehet használt ruhát vásárolni, amellyel egyben a Karitász munkáját is támogatják, hiszen a Bolt bevételéből rászoruló családok számára vásárolunk tartós élelmiszert.