Köszönet a Karácsony szebbé tételéért

2020.01.07.

Köszönet a Karácsony szebbé tételéért

A keresztények egyik legszebb ünnepének elmúltával, még mindig bennünk élnek a családi együttlétek meghitt, boldog percei, az ajándékok keltette öröm, annak megtapasztalása, hogy gondoltak ránk, szeretve vagyunk, elsősorban Isten által, de felebarátaink által is.

A Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász munkatársai és önkéntesei az előkészület időszakában fokozott erőbedobással igyekeztek a szükséget felmérni és lehetőségeikhez mérten orvosolni. Az egyházmegye katolikus iskoláinak és egyéni adományozóknak köszönhetően közel 200 db Angyalbatyu (gyerekek számára összeállított ajándékcsomag) került a karácsonyfák alá, többszáz család kapott tartós élelmiszert az ünnepi készülődés megkönnyítésére és 20 család örülhetett karácsonyfának. Az összegyűlt pénzadományokból pedig krízishelyzetbe került családokon próbálunk segíteni.

Az egyházmegye területén lévő karitászcsoportok serénykedése a helyben élő rászorulók számára vált kézzel foghatóvá: meleg ebédek, tartós élelmiszer osztás, ruhaadományok, ünnepi műsorok, kis ajándékcsomagok, személyes látogatások formájában.

Hálás szívvel köszönünk mindennemű támogatást, amivel rajtunk keresztül rászoruló családokon segítettek!

Kegyelmekben gazdag, áldott új esztendőt kívánunk!

 

  1. január 07. Karitász